Hi, I’m Troels Kjems

20 Comments

 1. Thor B. S. Nørregaard, Thomas Frost, Nicolai Teglskov, Andreas Solgaard, Kåre Petersen, Jesper Faurby og Søren Sprogø og jer andre, der har svaret “Google Analytics direkte på sitet” – Har I mod på at fortælle, hvorfor I ikke har sat Google Analytics op via Google Tag Manager?

  Jeg overvejer at skrive en “Google Tag Manager for begyndere” guide og er usikker på, hvad der holder folk tilbage fra at gå ombord i Google Tag Manager og eksempelvis bruge GTM til opsætning af GA.

 2. Thor B. S. Nørregaard, Thomas Frost, Nicolai Teglskov, Andreas Solgaard, Kåre Petersen, Jesper Faurby og Søren Sprogø og jer andre, der har svaret “Google Analytics direkte på sitet” – Har I mod på at fortælle, hvorfor I ikke har sat Google Analytics op via Google Tag Manager?

  Jeg overvejer at skrive en “Google Tag Manager for begyndere” guide og er usikker på, hvad der holder folk tilbage fra at gå ombord i Google Tag Manager og eksempelvis bruge GTM til opsætning af GA.

 3. Hej Troels. Jeg venter på et nyt tema på min Shoporama webshop, og derefter kommer det. Jeg har luret lidt på Novicell s guide, men der kan helt sikkert laves noget mere uddybende med konkrete eksempler.

 4. Hej Troels. Jeg venter på et nyt tema på min Shoporama webshop, og derefter kommer det. Jeg har luret lidt på Novicell s guide, men der kan helt sikkert laves noget mere uddybende med konkrete eksempler.

 5. Vi overvejer pt kraftigt at skifte. Men det er oplagt også at inkludere fuld support for enhanced ecommerce i samme projekt. Hvilket gør det en del mere kompliceret, da der så skal defineres og opsættes en helvedes masse dataLayers.

 6. Vi overvejer pt kraftigt at skifte. Men det er oplagt også at inkludere fuld support for enhanced ecommerce i samme projekt. Hvilket gør det en del mere kompliceret, da der så skal defineres og opsættes en helvedes masse dataLayers.

 7. En stor årsag er, at de nok har brugt tiden og fået opsat sporingskoden efter deres ønske inden tag manageren og derved ikke ser nogen grund til at bruge tid på, at lave det om. Har man udviklere inhouse og ingen problemer har med at tilrette analytics sporing direkte på siet, så er det endnu en grund til ikke at bruge tid på tag manageren.

 8. En stor årsag er, at de nok har brugt tiden og fået opsat sporingskoden efter deres ønske inden tag manageren og derved ikke ser nogen grund til at bruge tid på, at lave det om. Har man udviklere inhouse og ingen problemer har med at tilrette analytics sporing direkte på siet, så er det endnu en grund til ikke at bruge tid på tag manageren.

 9. Synes desværre det virker til at rigtig mange webbureauer ikke kender til det endnu, det tror jeg også kan være en begrænsning for mange, og så mangler mange CMS’er en god implemeterings mulighed.

 10. Synes desværre det virker til at rigtig mange webbureauer ikke kender til det endnu, det tror jeg også kan være en begrænsning for mange, og så mangler mange CMS’er en god implemeterings mulighed.

 11. Troels Kjems Ja da 🙂 På vores egen side har vi simpelthen ikke fået taget os tiden til at flytte de forskellige tags over i Tag Manager.

  På vores kunders hjemmesider vil det i stadig højere grad være via Tag Manager vi implementerer. Men dit oprindelige spørgsmål gik jo på vores egen side, så derfor det valgte svar 🙂

 12. Troels Kjems Ja da 🙂 På vores egen side har vi simpelthen ikke fået taget os tiden til at flytte de forskellige tags over i Tag Manager.

  På vores kunders hjemmesider vil det i stadig højere grad være via Tag Manager vi implementerer. Men dit oprindelige spørgsmål gik jo på vores egen side, så derfor det valgte svar 🙂

 13. Vores sporingskode virker som den skal, og jeg lever meget efter; “If it ain’t broke, don’t fix it”. Men sikkert god ide at lave en guide som også forklarer fordelene ved at bruge GTA til opsætning af GA.

 14. Vores sporingskode virker som den skal, og jeg lever meget efter; “If it ain’t broke, don’t fix it”. Men sikkert god ide at lave en guide som også forklarer fordelene ved at bruge GTA til opsætning af GA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *