Hi, I’m Mads Gorm Larsen

8 Comments

  1. Ja – den vises kun for folk der har udvist interesse, så der er fin ROI 😉 Har du besøgt sitet uden at købe den eller er du tilmeldt nyhedsbrevet fordi du har downloaded light-udgaven, ser du den. Jeg kører sjældent med alm. annoncer på Facebook.

  2. Den generer på ingen måde mig, men jeg ser den meget. Og jeg tænker at du måske kunne få endnu højere ROI, hvis du piller lidt ved den. Måske kunne du tilføje begyndelsen af et tip? Og så have 11 tips i rotation, så man hele tiden lige var nysgerrig og skulle se dagens tip. (uden at du giver hele tippet, men nok til at man ved man kan finde det fulde svar i bogen) Tilbyde en særlig rabat når det er mellem 160-180 dage siden at man besøgte dit site eller lign. 

    Michael Roscoe og Simon Willer har sikkert nogle vilde forslag? 

  3. Nej den generer mig ikke Henrik Bondtofte ellers havde jeg skjult den. Det er dejligt at få vist en relevant reklame som jeg har tidligere har vist en interesse for. Jeg nok været ved at købe den 10 gange 🙂

  4. Jeg bruger ikke meget krudt på Facebook-annoncer, men det kunne da godt være jeg skulle få tilpasset den lidt Mads Gorm Larsen. Der er sikkert mange steder, der lige kan skrues lidt, jeg kan godt li’ din idé med tips. Simon Willer det syntes jeg da, at du skulle få gjort 😉 Sig til hvis du skal bruge en rabatkode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *