Har I prøvet Instagram reklamer?

Originally shared by AdEspresso

#Instagram Ads has started rolling out for all businesses this week, and we’ve got the information ready so that you can get started as soon as you get access to them.

See how to run Instagram Ads– including the best practices and tips– to get started as soon as you get them.

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

6 Comments

 1. Anders Rosenqvist kan du overtales til at skrive et par ekstra ord om, hvorfor AdEspresso er fedt? Hvad kan man, som man ikke kan i PowerEditor – eller som er lettere i AdEspresso?

 2. Christian Brix  sure også selvom jeg ikke er affiliate med dem 😉

  Den største styrke med AdEspresso er hastigheden på at smække ads sammen. Du kan lynhurtigt bygge 16-20 variabler på en ads, hvor du kan teste alt fra title, billede, platform osv. 

  Konkret brugte jeg det til at splitteste hvilket budskab der fik tricket brugerne indenfor entrepreneur segmentet til at læse vores interview hos meebox. https://meebox.net/da/blog/23-ar-50-medarbejdere-interview-med-medstifteren-af-agera/ 

  Jeg ændrede så blot titlen på ad’en og derefter splittestede på en bunke custom audiences og i løbet af 6-8 timer fik vi lynhurtigt en idé om hvilken sætning der performede bedst. 

  Der kunne man så være hurtigt at gå ind og ændre titlen på blogposten, således at den ville i sync med den. 

  Konklusion:

  Den store styrke er altså, at du kan splitteste dine ads, især, når du som mig er super fan af dark posts og custom audiences. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *