Hi, I’m Sarah Vos Thrysøe

12 Comments

 1. Queries viser hvilke søgeord hvor sitet har været vist på Google, herunder hvor mange forespørgsler der har været på ordet. Dog meget upræcist, data er fra Search consule. Keywords er hvilke søgeord der har givet trafik, og har metrics som sessioner. Så det er meget forskellige ting.

 2. Queries viser hvilke søgeord hvor sitet har været vist på Google, herunder hvor mange forespørgsler der har været på ordet. Dog meget upræcist, data er fra Search consule. Keywords er hvilke søgeord der har givet trafik, og har metrics som sessioner. Så det er meget forskellige ting.

 3. Så queries er visninger men der er ikke nødvendigvis startet en session? og Keywords er kun dem hvor der er startet en session.

  Men queries har jo også metricen ‘clicks’ og det er vel klik på linket? (Som jo er starten på en session)

 4. Så queries er visninger men der er ikke nødvendigvis startet en session? og Keywords er kun dem hvor der er startet en session.

  Men queries har jo også metricen ‘clicks’ og det er vel klik på linket? (Som jo er starten på en session)

 5. ok… Egentlig ville jeg bare gerne lave en rapport i GA hvor jeg kan se hvilken rank/position de organiske links har på en given søgning. Kan ikke forstå at det ikke er en standard rapport i GA.

 6. ok… Egentlig ville jeg bare gerne lave en rapport i GA hvor jeg kan se hvilken rank/position de organiske links har på en given søgning. Kan ikke forstå at det ikke er en standard rapport i GA.

 7. Det har aldrig været standard, men jeg har lavet implementeringer, hvor jeg havde ekstra kode der sporede dette. Det var nogle fede rapporter jeg fik 🙂 Men det var før der kom Not Provided… Gode gamle dage…

 8. Det har aldrig været standard, men jeg har lavet implementeringer, hvor jeg havde ekstra kode der sporede dette. Det var nogle fede rapporter jeg fik 🙂 Men det var før der kom Not Provided… Gode gamle dage…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *