Hi, I’m xirb

One Comment

  1. Super fint indlæg af Torben, når både ja-siden og nej-siden taler til laveste fællesnævner. Jeg er dybt skuffet over de politiske plakater i bybilledet. Det gælder begge sider, og de er dybt usaglige.

    Jeg kan dog også selv være usaglig i mit valg. Udover alle argumenterne til begge sider (som naturligvis vægter højest), så benytter jeg også følgende 2 indikatorer ift. mit valg (og ja, jeg har allerede nævnt at det ikke er det mest saglige grundlag):

    – Det er de yderste fløje på begge sider, der anbefaler et nej. For mig peger det mod et ja.

    – Gennemgang af kommentarer på eksempelvis det nævnte FB opslag. De fleste kommentarer er saglige, men en gang i mellem hopper kæden af og det bliver usagligt. som jeg læser det, er det hovedsageligt blandt nej-sigerne at det sker. For mig peger det mod et ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *