Forskellen på Al aktivitet og unikke hændelser? Jeg er i gang med at tracke en hændelse (event) hver gang en bruger klikker på Indsend formular knap. Hvad er forskellen på de 2 først nævnte, er sikker på det er noget I SEO/SEM folk har diskuteret  på et tidspunkt? Så vi kan slå det fast en gang for alle. Kom gerne frisk med et eksempel – ser frem til at høre fra jer 🙂 

Hi, I’m Joseph Andres

8 Comments

  1. Jacob Kildebogaard​ er du sikker på det med “unikke hændelser”? Mener at jeg har været ude for, at der med unikke menes kombinationen af alle parametrene skal være unik. Er de ens (på tværs af brugere), så tælles de som en. Skal man have dem sande unikke, så skal man til at hive en stor random value ind i value field.

  2. Jacob Kildebogaard​ er du sikker på det med “unikke hændelser”? Mener at jeg har været ude for, at der med unikke menes kombinationen af alle parametrene skal være unik. Er de ens (på tværs af brugere), så tælles de som en. Skal man have dem sande unikke, så skal man til at hive en stor random value ind i value field.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *