Der er en ny CRO blog i andedammen – Conversionboost Buzz blog. Vi præsenterer de forskellige talere, samt deres syn på hvordan de ser CRO-branchen i 2015 og hvad de forventer i 2016. Der er rigtig spændende input og tanker, så det er værd at læse!

I dag har vi fornøjelsen af at præsentere Dr David, der er manden bag toolet Hotjar. Tjek hans tanker ud her.

http://conversionboost.dk/david-darmanin/?utm_source=gplus&utm_medium=social&utm_campaign=gplus_buzz_darmanin_1015_cb

Hi, I’m Jacob Kildebogaard

4 Comments

  1. Kejserens nye klæder! Hvorfor kan jeg ikke “holde mig informeret” om arrangement. Jeg beslutter mig, pga travl hverdag, som regel i sidste øjeblik, og kan jeg ikke holde mig orienteret gennem eks. mail – så smutter den. Hvis CTA udover køb er til stede, så fandt jeg den ikke.

    Jeg gik glip af det, og i gik glip af conversion!

  2. Spiller ingen rolle for mig Jacob Kildebogaard, jeg synes bare det er lidt conversion komisk at jeg ikke fandt en CTA andet end køb. Når jeg tænker Conversion så vil jeg ikke kun sælge, og synes efterhånden at eksperter kun vil sælge – og dem ender jeg ikke med at købe yderligere ydelser af. Jeg er ikke ekspert, men synes bare det virkede underligt at siden ikke ville holde på mig.

  3. Hej Flemming Schmidt – bare som en kommentar til din udmærkede forespørgsel, så har vi valgt at bruge de sociale medier til at holde kontakt mellem konferencen og potentielle interesserede som dig selv. Så der er allerede mange muligheder for at blive opdateret. (Ja og du får også opdateringerne her i denne gruppe).

    Op til billetsalgets start opsamlede vi dog også email-adresser, så der er en liste du kan blive skrevet på hvis det har din interesse.

    Men vi noterer os at der er et ønske om at tilmelde sig opdateringer på selve websitet også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *