Jeg skal til at have automatiseret at hive data ud af Analytics og ind i Excel.

Nogen plugins, der kan anbefales? Hvad bruger i?

Det er nogle lidt avancerede queries jeg har brug for, og det gør bestemt ikke noget, at “some coding required”. Og nåeh ja, bonus hvis det er gratis eller one-time payment 😛

Hi, I’m xirb

20 Comments

 1. Det er den, der ligner det rette tool. Jeg har bare et eller andet issue med, at betale et monthly fee på 80 kr. for nogle VBA funktioner… Men det er nok bare Den Nærrige Jyde, der snakker 😉

 2. Det er den, der ligner det rette tool. Jeg har bare et eller andet issue med, at betale et monthly fee på 80 kr. for nogle VBA funktioner… Men det er nok bare Den Nærrige Jyde, der snakker 😉

 3. Har brugt Analytics Edge tidligere, epic tool til f.eks. at kopiere filtre mellem views. Men synes det var lidt bøvlet/basic at lave queries i. Kan godt være, jeg skulle give det en chance mere.

 4. Har brugt Analytics Edge tidligere, epic tool til f.eks. at kopiere filtre mellem views. Men synes det var lidt bøvlet/basic at lave queries i. Kan godt være, jeg skulle give det en chance mere.

 5. Ok, er sgu ret glad for det. Bruger det til månedsrapporten her i biksen, hvor automatiseringen gør, at rapporten er klar på 1-2 timer inkl. analytiske kommentarer.

  Jeg udtrækker data for bl.a. mobil, tablet og desktop og kigger på udviklingen de seneste to måneder og præsenter det grafisk pakket ind i vores eget layout-univers. Kigger også på besøg fra lande de sidste to måneder og viser udvikling i hvilke lande der er gået frem/tilbage og hvor stor en procentdel landene står for at trafikken osv.

  Alt sammen sker automatisk – kun konklusionen (dvs. analysen) er manuel.

 6. Ok, er sgu ret glad for det. Bruger det til månedsrapporten her i biksen, hvor automatiseringen gør, at rapporten er klar på 1-2 timer inkl. analytiske kommentarer.

  Jeg udtrækker data for bl.a. mobil, tablet og desktop og kigger på udviklingen de seneste to måneder og præsenter det grafisk pakket ind i vores eget layout-univers. Kigger også på besøg fra lande de sidste to måneder og viser udvikling i hvilke lande der er gået frem/tilbage og hvor stor en procentdel landene står for at trafikken osv.

  Alt sammen sker automatisk – kun konklusionen (dvs. analysen) er manuel.

 7. Nu kan jeg huske, hvor jeg gav op over for Analytics Edge. Den blev ved med at skrive “Sessions” i én celle, og tallet i en lige under. Jeg har kun brug for selve tallet. Sikkert en eller anden simpel indstilling, som jeg ikke lige kunne finde 😉

 8. Nu kan jeg huske, hvor jeg gav op over for Analytics Edge. Den blev ved med at skrive “Sessions” i én celle, og tallet i en lige under. Jeg har kun brug for selve tallet. Sikkert en eller anden simpel indstilling, som jeg ikke lige kunne finde 😉

 9. Hehe kender det godt. Har da også lavet nogle kompromisser med udtræksopstillingen, men heldigvis er det jo Excel, så der har jeg bare lavet beregningerne et andet sted og så blot refereret tilbage til udtrækket.

 10. Hehe kender det godt. Har da også lavet nogle kompromisser med udtræksopstillingen, men heldigvis er det jo Excel, så der har jeg bare lavet beregningerne et andet sted og så blot refereret tilbage til udtrækket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *