Christian Brix

Så er der unik mulighed for udviklingsprojekt til lavpris – med dansk projektleder, vel at mærke!

Så er der unik mulighed for udviklingsprojekt til lavpris – med dansk projektleder, vel at mærke!

Originally shared by Brian Hvarregaard

Kære netværk. Er der nogen som kender nogen? Vi har mistet et projekt som skulle køre over de næste par måneder og jeg står nu (lidt akut) med min udvikler som ikke har noget at lave. Jeg skal have fundet noget til ham. Han sidder på vores kontor i Sarajevo. Vi skal have booket en opgave ind til ham, så nu prøver jeg at se om jeg finder den her. Det drejer sig om 200-250 timer (kan godt deles) til Umbraco udvikling. Prisen ligger på 225 DKK ex. moms i timen (normalt 350 DKK). Projektet kommer til at køre gennem mig eller min kollega. Del gerne. Jeg kan kontaktes på: brian@greenweb.dk vis mindre

#umbraco

http://greenweb.dk

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *