Tekst konverterer. Jeg selv bruger alt for lidt tid på at tweeke budskaber i min egen forretning, så jeg kommer også til at sidde med ører på stilke den 14. marts. Og Amy for ros med på vejen af dem der har hørt hende – ja og sjov ser hun også ud. Så det glæder jeg mig faktisk til.

Originally shared by Conversionboost: Digital vækst og optimering

Det kan være kedeligt at arbejde med tekst, men til gengæld er effekten ofte stor. Split-test viser at enkelte ord kan have stor indflydelse på konverteringen. Derfor glæder vi os til at præsentere den dygtige og underholdende Amy Harrison på Conversionboost. Læs om hvorfor og bliv introduceret til hende her:

http://conversionboost.dk/amy-tekst-saelger-humor-bid/?utm_source=gplus&utm_medium=social&utm_campaign=amy-tekst-saelger-humor-bid_cb

http://conversionboost.dk/amy-tekst-saelger-humor-bid/?utm_source=gplus&utm_medium=social&utm_campaign=amy-tekst-saelger-humor-bid_cb

Hi, I’m Ole Gregersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *