Skal du med i år?

Originally shared by Ib Potter

MarketingCamp 2017 #mc17dk er i luften. Hænderne op over hovedet!!!

Spændt på hvad du synes om programmet …

Lige nu er der Early Bird – der er 700 kr. at spare.

24 oplægsholdere med hvert sit speciale indenfor online markedsføring. Bliv klogere på CopyWriting, Facebook annoncering, LinkedIn, Adwords, SEO, e-mail marketing, Google Analytics, Call 2 Actions og meget mere.

Oplev Kim Dolleris , Nikolaj Mogensen , Leif Carlsen , Halfdan Timm , Michael Bang , Martin Frederiksen , Bernt Elkjær-Pedersen , Anders Saugstrup , Thomas Bigum , Michael Bach Kjeldsen Elkjær , Peter Svejgaard , Morten Kristensen , Andreas Solgaard , Henrik Ernst Hansen , Henrik Bondtofte , Christina Klitsgaard , Anita Lykke Fetterlein Klausen , Tue Lindblad (Onlinebijobber) , Burhan William Atak , Michael Ewald … og 350 marketing geeks …

http://marketingcamp.dk/?utm_source=google%2B&utm_campaign=mc17dk-001&utm_medium=social

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *