Den nye cookie-lov er en smule kryptisk at læse i sin rå form… Men heldigvis er der lavet en Vejledning til bekendtgørelsen, så man LET kan få overblikket.. Eller vent! … Bare forordet til Vejledningen fylder 2 tætskrevne sider. Det er vist det offentlige i en nøddeskal. http://www.itst.dk/sikkerhed/privacy/lagring-af-og-adgang-til-oplysninger-pa-andres-udstyr/vejledning.pdf

.. What to do…..?

http://www.itst.dk/sikkerhed/privacy/lagring-af-og-adgang-til-oplysninger-pa-andres-udstyr/vejledning.pdf

Hi, I’m xirb

3 Comments

  1. Vejledningen er det argeste l*rt. Mit favoritcitat er klart: “Kompleksiteten og mangfoldigheden af digitale tjenester gør det ikke muligt eller

    effektivt at definere præcist, hvordan reglerne skal efterleves.”

    Okay, så området er så komplekst, at I ikke kan fortælle os, hvordan vi skal overholde reglerne. Hurra for lovgivningen!

  2. Ja, det er et smukt citat! 🙂

    Skal vi virkelig bare ignorere det, eller hvad er best practise mon? Information kan jeg lige overskue (selvom jeg får svært ved at fortælle om sessioncookies i brugerens terminaludstyr på et letforståeligt sprog, som der vist kræves…), men samtykkeerklæring… shit, det er langt ude!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *