Christian Brix

Jeg har lige tastet mig igennem 20-25 af de websites/shops, som i mit hovede burde være nogle af de mest…

Jeg har lige tastet mig igennem 20-25 af de websites/shops, som i mit hovede burde være nogle af de mest besøgte/bedst sælgende/største herhjemme for at tjekke efter cookie-information. Jeg har endnu ikke fundet én, der beder om samtykke til brug af cookies.. De fleste har ikke engang cookie-informationerne tydeligt fremme, men har dem blot stående gemt godt af vejen under Handelsbetingelser m.v.

Fx Nelly har dog et link direkte i footeren (og dermed også fra forsiden): http://nelly.com/dk/cookies/

Hi, I’m xirb

3 Comments

  1. Det tog lidt tid at få øje på den – selvom den er så grim – men JA, det må siges at være deres egen ordning.. 🙂

    Den kunne give rigtig god mening, hvis der kom en fælles standard som brugerne kunne gengende (ikonet)..

    Amino har også lidt deres egen metode – beskrivelsen er ret fed (klik i toppen): http://www.amino.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *