Er blevet træt af bogføring i Excel! Så hvilket LET OG BILLIGT regnskabsprogram skal jeg vælge på nettet? Det er yderst begrænset hvor meget det vil blive brugt, da det er begrænset hvad jeg skriver af fakturaer, – så vil ikke ofre for meget på det… Til gengæld er det et krav, at jeg kan se at præcis hvad der skal angives de forskellige momsfelter. Der skal også meget gerne automatisk være styr på moms m.v. ved køb i udlandet. Lige p.t. hælder jeg til Billys Billing – skrækkeligt navn, men ser let nok ud..

Primdal har kigget på det her: http://kprimdal.dk/975-online-regnskabs-programmer/ – men vil gerne høre anbefalinger, hvis du har erfaring..?

http://kprimdal.dk/975-online-regnskabs-programmer/

Hi, I’m xirb

8 Comments

  1. Hehe, ja det program har jeg godt hørt om. Og det lyder vældigt tillokkende. 😉 -Men til den minimalt brug jeg har, i hvert fald p.t., så går det lidt imod denne del “vil ikke ofre for meget på det…” :-)-

  2. Henrik Bilevits imponerende liste – der er godtnok mange muligheder selv på det danske marked. Det er dog det modsatte af utallige muligheder jeg søger, nemlig reducering af kompleksitet = nogle klare anbefalinger 🙂 Det er i øvrigt et forslag til en fantastisk videreførsel af dit site: test, vurderinger og klare anbefalinger indenfor de mange muligheder: det forestiller jeg mig at mange nystartede efterspørger.

  3. Jeg begyndte at bruge Wave Accounting efter et stykke tid med Excel. Det har jeg været rigtig godt tilfreds med, især når det er bundet op med Google Docs til at gemme alle kvitteringer osv.

  4. Min revisor var efter mig at Bilag nummer osv ikke var korrekte i forhold til danske standarder. Dernæst syntes jeg hellere ikke at moms var nemt at håndtere i det, så da jeg prøvede Billy’s Billing og fandt ud af hvor nemt det var med moms, så gad jeg altså ikke spare de penge mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *