Har du viden om ehandel i tøjbranchen?

Har du viden om ehandel i tøjbranchen? Jeg vil være glad for at få nogle inputs til, hvor stor en del af ordrer fra webshops med tøjsalg, der egentlig returneres eller ombyttes?

På forhånd MANGE tak!

4 thoughts on “Har du viden om ehandel i tøjbranchen?

  1. Hej Christian,

    Jeg hørte et indlæg på et FDIH seminar i 2011, hvor BonAParte fortalte, at de solgte alt deres tøj to gange på grund af de høje returrater… Der blev ikke lagt konkrete tal på bordet, men det fremstod klart, at det var et væsentligt issue…

  2. Uh, hvad jeg hører fra mine webshopkunder, som sælger beklædning, så svinger det helt vildt. Nogle gange sågar fra mærke til mærke i samme shop og segment. (Sælger man f.eks. produkter, der er enten store eller små i størrelsen i forhold til standard, så skal man skrive 100 gange, at folk skal vælge mindre/større, levere en størrelsesguide – og så alligevel indstille sig på at der kommer flere returvarer).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *