Christian Brix

Jeg søger en .Net-programmør freelance eller til deltidsansættelse.

Jeg søger en .Net-programmør freelance eller til deltidsansættelse.

Del/videresend meget gerne!

_Du skal kunne programmere i C# – både til winforms og web. Du skal nok have erfaring med XML.

Hvis du også har erfaring med netværk-kommunikation/VPN m.v., er det helt optimalt – men ikke afgørende._

Opgaven vil sandsynligvis tage mange timer – og det betyder, at ud over, at der er samme mange timers betaling i det for dig, – så du skal du jo kunne lægge en del timer i det! Noget af det haster “selvfølgelig” nu og her..

Ligeledes vil projektet blive udvidet løbende, så du skal have mulighed for også fremadrettet at arbejde en del timer på det.

Er du fritids-/hobby-freelancer, der KUN kan ligge nogle få timer pr. weekend/uge dur det IKKE.

Om du er selvstændig deltids/fuldtids freelancer, studerende med mange timer til rådighed (og mindst et års tid tilbage af uddannelsen) eller del af et firma er sådan set underordnet.

Der dog IKKE blive tale om at betale de skyhøje priser, som mange “etablerede” softwarehuse går ud med – så decideret deltidsansættelse eller en freelancer-agtigt samarbejde er sikkert optimalt.

Du skal ikke påtage dig opgaven med det formål at outsource den til hverken udlandet eller andre – der skal være direkte samarbejde med programmøren.

(Jeg skal måske tilføje, at jeg hjælper en god kammerat med at hverve – det er ikke til mit eget projekt, så jeg kan ikke svare på ALT direkte 🙂 Der er tale om videreudvikling af eksisterende projekt – men den gamle programmør er behjælpelig med starthjælp, info osv….)

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *