Hi, I’m xirb

4 Comments

  1. Altså en slags ERFA-/12-mandsgruppe og hvad folk ellers kalder den slags. Det er Frank Eskelund , der er “bagmanden” og første møde afholdes først den 2/10 – så umiddelbart er der ingen detaljer at fortælle endnu: Men grundtanken er jo at “ligesindende” mødes for at sparre omkring online marketing, webshops, SEO, konverteringsoptimering m.v. – går jeg ud fra 🙂 – også afhængigt af, hvem der kommer med og hvad der aftales i gruppen.

    Ideen fødtes vist af disse podcasts:

    • http://www.antphilosophy.com/hvordan-starter-man-en-netvaerksgruppe-del-1/

    • http://www.antphilosophy.com/hvordan-starter-man-en-netvaerksgruppe-del-2/

    Kontakt endelig Frank Eskelund , hvis du kunne have interesse i et deltage!

  2. Hej Mikkel Skovgaard Som Christian skriver, så handler det om, at få lavet en ERFA- netværksgruppe hvor snakken og sparringen kommer til at omhandle online markedsføring. Hvis det har din interesse, så skriv til mig på mail_a_frank-eskelund.dk og fortæl lidt om det du kan inden for online markedsføring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *