Christian Brix

Hosted rank checker – er der nogen anbefaling af, hvad der er godt (og hvad der er snot)?

Hosted rank checker – er der nogen anbefaling af, hvad der er godt (og hvad der er snot)? Altså til at tjekke Google SERPs for hvordan de domæner og søgetermer, man udvælger ranker…

– Cuterank er FEDT, men det begynder at blive sindsygt langsomt, når der skal tjekkes MANGE hundrede keywords.. Så det ville være lækkert, at rankings bare er opdaterede hver eneste dag, når man skal tjekke/sende rapport….

Hi, I’m xirb

6 Comments

 1. Per Allerup, det er skide godt tænkt!

  – Burde jeg da egentlig ha’ tænkt på for længe siden, så klog som jeg normalt føler mig 🙂 Og jeg har endda en lille HP microserver stående, som er perfekt til formålet.

  Der skal lyde en taksigelse herfra!

 2. Nu er det mere end et år siden jeg har brugt en rank tracker, som ikke var hosted / online og det fungerer bare.

  Jeg kan klart anbefale Authority Labs som nu er kommet efter det igen, efter at have haft en lidt træls periode pga. skift til ny platform.

  Authority Labs leverer også data til nogle af de store firmaer i SEO branchen (fx SlingshotSEO og en white-label løsning til Raven Tools).

  Jeg skal gerne sende et affiliate link hvis du har lyst til at prøve det 🙂

 3. Frederik Hyldig Jeg har lige tjekket authority labs, og det ser egentlig meget spændende ud. Men jeg synes at mulighederne for rapporter er lidt fattige – Skulle jeg skifte til noget online skulle der være mulighed for at lave gode rapporter til kunderne – Kan være jeg skal have et kig på Raven igen.

 4. Jeg vil lige forsøge med med Pers forslag, og se om vi bliver tilfredse med det. Men ellers står authority labshelt sikkert meget højt på listen: Rigtig mange af de andre har begrænsinger såsom 1000 eller 2500 keywords selv på den største/full/agency pakken – og det kan vi ikke rigtig bruge til noget (for de rigtig mange keywords er grunden til at Cuterank begynder at halte og hoste). Jeg stødte på den i en af de her lister med “10 tools for rank tracking” osv., men kendte den ikke – så er glad for at få bekræftet at den er reel og fungerende – tak!

  Per Allerup bruger du SEO Powertools nu?, hvis jeg altså må være så nysgerrig..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *