Christian Brix

Disclaimer: Hermed lige et lille “reklameindlæg” delvist for mulig egen vindings skyld. :-)

Disclaimer: Hermed lige et lille “reklameindlæg” delvist for mulig egen vindings skyld. 🙂

Tjek Jimi’s nedenstående side, hvis du har brug for rengøringshjælp: Jeg har ikke selv brugt firmaet, så kan ikke påstå at kende kvaliteten, MEN jeg har efterhånden fulgt Jimi et stykke tid, så jeg ville stole på dem, hvis jeg var i markedet og området. For i min bog er Jimi klart en af “the good guys” – så det er jeg sikker på, at firmaet afspejler. Og så er det da kun positivt, at der tænkes på miljøet med økologiske rengøringsmidler og den slags..

https://plus.google.com/104284270036329305540

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *