Christian Brix

Sidste reklameindlæg (2 ud af 2 fra mig _nogensinde_) til dels for mulig egen vindings skyld.

Sidste reklameindlæg (2 ud af 2 fra mig _nogensinde_) til dels for mulig egen vindings skyld. Promise, at der ikke kommer mere reklame herfra. 🙂

Jimi stopper i SEO-branchen, og vil fokusere på sine 2 virksomheder, hvoraf den ene ses nedenfor – og der vil jeg da gerne give et lille bit skub i den rigtige retning med en deling. Ideen er i hvert fald rigtig god med pris-garanti og ikke mindst meget høj beståelsesprocent for de deltagende køreskoler som jeg har forstået det – så har man ikke nogen personlige erfaringer, så bør det da klart kunne hjælpe til at undgå de brodne kar i branchen.

https://plus.google.com/112208779201177798204

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *