Hi, I’m xirb

5 Comments

  1. Du henviser til en undersøgelse, der sådan set giver svaret.

    Men hvis  nogen i B2B marketing tror at en Gmail, Hotmail addrese er mindre værd, så har man i den grad ikke begrebet ret meget om denne eller andre kanaler. Jeg gætter på at det er et få-tal, der decideret kræver en firma email adresse. Men at der er mange der præfererer firma email adressen ved f.ex. at skrive “firma email adresse” på sign-up form fremfor blot “email adresse”.

  2. Michael Leander. Ja for folk i dette forum giver svaret nok sig selv. Men når jeg til daglig sætter forms op for marketingfolk, så vil du blive overrasket over, hvor mange der gerne vil “tvinge” folk til at bruge firmaadresser. Det typiske argument er, at deres sælgere ikke vil have personlige adresser på kontaktpersoner.

  3. Og så sent som i dag sad jeg hos en rimelig stor online-butik og fik forklaret, at de sletter alle submits med gmail og hotmail domains 🙂

    Det er nok værd at præcisere, at det naturligvis kun er i b2b, man støder på denne holdning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *