Christian Brix

Kristian Mølholt Nielsen , vil du dele din Pingdom for dit Meebox webhotel offentligt, så der lige kan sammenlignes,…

Kristian Mølholt Nielsen , vil du dele din Pingdom for dit Meebox webhotel offentligt, så der lige kan sammenlignes, om det kører lige så dårligt som mit?

(Jeg kører dog på 4.-dagen uden nedetid nu, hvilket må have været den længste oppetid i 3-4 måneder..)

Hi, I’m xirb

13 Comments

 1. Også dårligt med 25 x downtime på 30 dage – omend det ikke tælles som mange minutter… Skal man helt forlade Meebox eller skal de fortsat have chancen efter jeres mening..?

  Mit er i hvert fald lige så dårligt som de sidste par måneder – og svaret på supportticket var blot “vi arbejder på det”…

 2. Mine firma-relaterede sites ligger allerede på kvalitetshosting i forvejen. (pil.dk)

  De væsentligste af mine sideprojekter skal over på noget god hosting her senere på året (formentlig et efter-sommerferie-projekt). Der bliver nok noget i retning af managed VPS hos pil.dk, en Solutio.dk-løsning eller Redhost, der bliver den nye vært for de sider.

  Hvad angår discount-hosting, svinger kvaliteten oftest meget op og ned. Og der ser jeg ikke Meebox som nævneværdigt ringere end flere af de andre steder, jeg har sites liggende. Der er ofte meget store udsving fra måned til måned. I marts skete der sågar det bizarre, at et site hostet hos Surftown havde mindst nedetid.

 3. Oh, ja – jeg kunne heller ikke drømme om have levebrøds-sites liggende på discounthosts. Her er mit absolutte minimumskrav, at der skal være telefonsupport og døgnvagt – er der ikke det, er webhotellet slet ikke med i betragtning til den slags.:!

  … Men man vil jo også gerne have sine hyggeprojekter, blogs m.v. til at køre stabilt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *