Hi, I’m Mads Gorm Larsen

6 Comments

 1. Nu er afsender også “Industry leader on Application Performance Management”. Mon det ikke kan give en lille interessekonflikt i forhold til sådan en undersøgelse? 🙂

 2. Tja, jeg er godt nok med på app-vognen frem for mobilsitet. Synes der i app ligger en bedre brugerflade, og så er der taget nogle valg omkring layout og præsentation – læsbarheden er ofte bedre, fordi indholdet er mindre. Eksempel er Google+ app, som er nemmere overskuelig end mobilsitet.

 3. Mange apps er ofte en kombination af web og app – også kendt som en hybrid-app. Jeg vil altid holde på et mobilt website, bare det er lavet ordentlig. Der kan dog være visse typer af websites, der på nuværende tidspunkt måske håndteres lidt bedre i en app, men stadigvæk ekstra arbejde at nå ud til mange.

 4. Afhænger, i mine øjne, om brugssituationen. Svarer til at spørge om du helst vil køre i bil eller på cykel, hvilket jo helt og aldeles afhænger af en lang række faktorer. Rent teknisk kan en app jo helt sikkert mange flere ting end en mobilside, men omvendt forudsætter det også, at brugeren har hentet den først.

  Det banale eksempel jeg plejer at bruge er, at hvis jeg kommer til en ny by og skal finde en restaurant så går jeg på nettet og ikke i Play/iTunes, hvorimod hvis jeg skal spille et spil, på netbank eller Google+ jamen så bruger jeg en dedikeret app til det. En anekdote der bl.a. understøttes af data her: http://searchengineland.com/only-29-of-consumers-regularly-use-mobile-devices-to-find-local-businesses-151104

 5. Niels Tybjerg – nemlig. 

  Michael Østergaard sommetider er en app nærmest ikke andet end et bogmærke til et mobilesite. 

  Thomas Bering – super pædagogisk eksempel, og godt link. 

 6. Efter min mening afhænger det ikke kun af brugssituationen men også af hvilken branche, vi taler om. Desværre er rigtig mange apps fra nyhedsmedier jo meget ringe. F.eks. giver kun de allerfæreste nyheds apps mulighed for at skrive/læse kommentarer til artikler. Blandt andet derfor er man som regel – i forhold til den branche – bedre tjent med mobile sites

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *