Originally shared by Another Agency

Når mailboksen er fuld, er skrivebordet tomt. Derfor er det tid til at genoplive det direkte salgsbrev – Camilla Hinze fra Den Grafisk Branche gæster bloggen i dag, og giver 10 gode grunde til at bruge direct mails i din markedsføring.

http://www.klartsprog.com/10-grunde-til-at-genoplive-direct-mails/

Hi, I’m Rikke Marie Søegaard

8 Comments

 1. Det er lidt voldsomt, at du poster egne indlæg i tre forskellige grupper, synes jeg. Men det er måske bare mig, der er lidt sart?

  Jeg tænker bare, at hvis alle gruppemedlemmer følger samme strategi, kunne det godt gå hen og blive ret voldsomt.

 2. Hej Kasper Bergholt. Undskyld hvis jeg spammede dig! Det var ikke min mening:-) Jeg har ikke tænkt over at der kunne være stort personsammenfald i de grupper, jeg er med i. Jeg postede derfor bare i de grupper, jeg tænkte kunne have interesse i artiklen.

 3. Rikke Marie Søegaard – hvis du kigger under ABOUT sektionen for denne gruppe så står der

  “Deling af link til et blogindlæg (som endda er ens eget) koster en virtuel olfert. Brug gruppen her når du researcher til et blogindlæg. Når du har en faglig knude, der skal løses – eller hvis dit blogindlæg skaber et interessant ekstra niveau til en diskussion i gruppen. Når du spreder reklamer så slukker vi, når du spreder god karma så følger vi dig på G+:)”

  Og jeg synes Kasper Bergholt siger det meget præcist, vi har alle en blog, og “hvis alle gruppemedlemmer følger samme strategi, kunne det godt gå hen og blive ret voldsomt”. Når det er sagt er jeg glad for at du er med gruppen, så jeg håber rigtig meget du bliver hængende:)

  PS udtrykket virtuel olfert strammer fra selvfølgelig fra hr. Bigum https://da.wiktionary.org/wiki/Virtuel_Olfert 

 4. Mads Gorm Larsen Jeg giver mig selv en #virtuelolfert  og giver jer andre en #virtuelKvajebajer  🙂 Slet indlægget, hvis du synes. Ellers kan denne tråd måske hjælpe andre med at finde formen i det her forum:-)

 5. Ingen grund til at slette noget, vi er en helt ny gruppe, og jeg synes det er rigtig en god idé at lade dialogen her stå for at hjælpe andre med at finde formen i det her forum:) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *