Originally shared by Another Agency

Når mailboksen er fuld, er skrivebordet tomt. Derfor er det tid til at genoplive det direkte salgsbrev – Camilla Hinze fra Den Grafisk Branche gæster bloggen i dag, og giver 10 gode grunde til at bruge direct mails i din markedsføring.

http://www.klartsprog.com/10-grunde-til-at-genoplive-direct-mails/

Hi, I’m xirb

One Comment

  1. Bjarne Ravn Der har du bestemt et argument for at bruge nyhedsbreve. Ulempen ved nyhedsbrevene er dog, at du først skal have opbygget en mailingliste. Det er nemlig ulovligt at sende mails til folk, der ikke har bedt om det. Et almindeligt brev må du til gengæld gerne sende. Her kan du måske gøre opmærksom på at du har et nyhedsbrev, og at der er en klar fordel ved at modtage dem. På den måde kan man kombinere de to:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *