MIN BLOG I NYE KLÆ’R: Jeg har for én gangs skyld taget min egen medicin og fået redesignet min blog, så den rent faktisk er brugervenlig. Det håber jeg, du synes..?? 🙂 Har du lyst til at kigge nærmere på nogle af mine posts, skulle det nu være lettere for dig at få et hurtigt overblik over alle tidligere blog-posts i højre side.

I en opdateret udgave af min artikel “Om Facebook EdgeRank, brugerinvolvering og Like-tiggeri” kan du i hvert fald læse mere om, hvordan du, ifølge Thomas Bigum, får flere likes med Word of Mouth og Content Marketing…

http://www.digital-kommunikation.com/om-facebook-edgerank,-brugerinvolvering-og-like-tikkeri

Hi, I’m Line Hornslet Falcke

13 Comments

 1. Line Hornslet Falcke Selvfølgelig kan den blive responsiv. Spørgsmålet er om du vil betale prisen (og det er helt fair hvis man ikke vil det). Personligt ville jeg så have valgt et andet theme. Vi er tæt på 50% trafik fra mobile enheder og det går kun én vej.

 2. Mikael Rieck Kousgaard Ja, der kan jo hurtigt gå økonomi i den, men spørgsmålet er så bare, om jeg på længere sigt har råd til at lade være… Tak for input!! Den tænker jeg lige over 😉 

 3. Og du må endelig ikke tage det som kritik. Jeg bokser selv med det samme problem for Antphilosophy.com er heller ikke responsivt, men det skal den være når jeg laver den om. Kan bare ikke beslutte mig for et layout 🙂

 4. På mange blogs fungerer overskiften til et indlæg som link (de grønne overskrifter), og så er der tit kommentarfelt på blogindlæg. Ellers fint nyt design og godt indhold, tillykke med det:)

 5. Ja, Mads Gorm Larsen , du har fuldstændig ret i, at jeg mangler muligheden for, at læsere kan kommentere. Selvom jeg er blevet oplyst om, at det er ekstremt udfordrende i min udviklers CMS, bør det være muligt at implementere et modul a la Google+’s kommentarfelt, tænker jeg.

 6. Tja, tjoh hvis man absolut vil lave den slags fra bunden, så tager det jo tid – selv kører jeg med WordPress og et gratis thema. Der er både kommentarfelt, det er responsivt design og jeg har ikke skrevet en eneste linje kode. 

  Thomas Bigum og Mikael Rieck Kousgaard – hvad er årsagen til at i kører uden trackbacklinks? Noget SEO eller er der en anden begrundelse? 

 7. Well, Mads Gorm Larsen , jeg valget at få lavet mit site i et CMS, jeg kender, fordi jeg skulle bruge det hurtigt til en billig penge uden, at jeg skulle levere andet end tekst. Snusede også lidt til WordPress, som jo fra fødsel var mere blog-funderet end en platform til dit site. Med mit site er det lige omvendt…, og det volder åbenbart lidt udfordringer nu. Ja, og så er det jo heller ikke open source.

  🙂

 8. Mads Gorm Larsen ;o) 

  Men jeg er gået i dialog med min udvikler om mulighederne for en standard plugin som kommentarfelt. Skulle gerne blive fixet snart! Og tak for dine kommentarer :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *