– Jeg ved godt, det er lidt spamer-agtigt at poste det samme blogindlæg i flere fora, men at slå et slag for relevant og værdifuld linkbuilding by “sharing, caring and being nice to people” kunne måske godt være noget for en enkelt kanalje… Jo, god linkbuilding vinder (desværre) over godt indhold, men det forhindrer os ikke i at skrive de gode posts! :o)

http://www.digital-kommunikation.com/how-to-do-linkbuilding.-it-is-all-about-sharing,-caring-and-being-nice-to-people#sthash.nMQ6g1nA.hpvt

Hi, I’m Line Hornslet Falcke

15 Comments

 1. Uhhh…, Mads Gorm Larsen.., den regel har jeg sgu misset! Sorry. Jeg tænkte bare, at en enkelt kanalje eller to måske ville kunne bruge mit content til noget. That’s all… Det er ikke tvungen læsning 🙂

 2. Næste gang så smider du en PM til mig og får mig til at poste dit bloglink, Line Hornslet Falcke – så bliver der fuld knald på, med kanaljeknappen drejet helt til højre, og den kære Skaber vil ikke vide, hvem af os, han først skal olfertorere! :D

 3. Fåååck.., det kunne være sjaw, Lise Bjerregaard Nielsen 😀 Skaberen ville jo nærmest olfertorere sig selv i bare fortvivlelse!! Et fantastisk ord, du har opfundet dèr… 🙂

 4. Hi hi hi…og hej Line Hornslet Falcke!

  Mads Gorm Larsen har for længst indset fejlen ved at invitere mig herind, tror jeg – jeg laver ikke andet end ballade, og har ikke noget firma eller godt navn og rygte at være nervøs for at få tilsmudset, så jeg bidrager primært med højspændt fjol. 😀

 5. …og Mads Gorm Larsen du ved jo, hvor meget, jeg holder af hashtags.

  …Eller var det hader?

  Ja, det var vist hader… ^_^

  Line Hornslet Falcke vi skal nok i fællesskab få givet Mads Gorm Larsen lidt flere grå hår i næsen, vi to!

  Advarsel, kære Mads Gorm! Der plottes og twistes! 😉

 6. Man skal da altid dele sit eget ellers kommer man ingen vegne. Også selvom andre gør det, men det ser selvfølgelig lidt finere ud, når man videredeler andres delinger af ens indhold 😉 Der kunne da godt lige have været plads til en lille henvisning til Linkbuilding bogen i den fine artikel Line Hornslet Falcke 😉

 7. Jamen, du har da fuldstændig ret Henrik Bondtofte 🙂 Næste gang jeg skriver et blødt blogindlæg om et emne, du er hard-core inden for, tager jeg fat i dig for en deling! 😉 I lighed med like-tiggeri ryger vi så ud i en omgang delings- og link-tiggeri… 

  – Og jeg vil rigtig gerne henvise til din bog om linkbuilding (og ha’ fingrene i den selv) – også fra min Ordbog i SEO. De digitale tekster står jo heldigvis til at korrigere, så en opdatering af mine outbound links ligger lige højre-benet 🙂

  Et link for et link..? 😉 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *