Advice søger ny designchef – lov mig at du afskaffer det der rædderlige gule design de køre med lige nu:)

http://advicedigital.dk/job/designchef-til-et-af-danmarks-forende-ux-bureauer/

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

14 Comments

 1. Damn you Mads, nu var jeg nødt til at gå ind på google+ bare for at give dig lussinger!  Vi er faktisk ret glade for vores corporate farve, som ja, er gul, dynamisk og lækker. Og vi elsker vores fine tegninger. Tak for deling af opslaget – søger du?

 2. Ups, undskyld Randi Hovmann jeg troede jeg var helt alene i spøgelsesbyen G+:) Hvordan i himlens navn opdagede du det, jeg taggede ikke engang nogen fra Advice? 

  Å nej – nu kan jeg igen ikke styre mit Tourettes syndrom… farven er forfærdelig, tegningerne gør at man tænker i efterligner O’Reilly http://shop.oreilly.com/product/0636920028062.do og så virker siden ikke – der er fejl på alle sider http://advicedigital.dk/kompetencer/design/

  i skal fjerne “test/” i url til billeder, så der ikke står http://advicedigital.dk/test/wp-content/uploads/2012/04/Img_Design.jpg

  Av av av men jeg ved I er dygtige, det er bare altid mekanikerens bil der er mest rusten:) 

 3. Joachim Jensen og Jakob Faust hvad siger I, er jeg også i denne sammenhæng et surt gammelt røvhul? 

  Og er jeg virkelig den eneste som tænker O’Reilly bog forsider når de ser tegninger af fisk og vandmænd? 

 4. Som helt udenforstående, der hverken ved noget om UX (betyder det User Experince, eller, hur..?):

  1) Hvad laver de dér søde havdyr?

  Har de en opgave ift. formidling af produktet, eller virkede det bare som en god idé?

  2) Ja, den gule farve er lidt for skrap for denne roskildedenser. Den er hård for øjnene, hvis man skal tilbringe længere tid på siden, imho. Then again, måske er mine skærme bare fejlkalibrerede?

  3) Ellers ser det da rimelig overskueligt ud, og det er jo vigtigt.

  Jeg synes sagtens, der kan være knald på farver og design i en stor virksomhed, men altså…I har så også næsten valgt den tone af den farve, som mest folk har det største had-/kærlighedsforhold til, Randi Hovmann, så hvis man spørger, så vil de fleste nok have en ret klar holdning til den dér gule.

  Det er vel lidt risky, men risky er jo ikke automatisk forkert. 🙂

 5. Nu ku’ det jo være jeg ville søge stillingen og så vil jeg sku’ da ikke disse min kommende arbejdsgiver. Tænk nu hvis det er chefens kone der har valgt farven! ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *