Hi, I’m Mads Gorm Larsen

25 Comments

 1. Aldrig i mit liv har jeg hørt noget så dumt før. At karakteren ligefrem afhænger af hvor mange likes man skaffer. Jeg kan skaffe 10.000 likes i løbet af 24 timer, hvis jeg ville. Om de er mega relevante? Nej.

 2. Synes det virker som om den der har stillet opgaven ikke helt har forstået konceptet for sociale medier. De burde om nogen vide, at man kan snyde med likes.

 3. Pointen med at de studerende skulle prøve samle likes, det kunne være, at de studerende skulle opdage, at likes kan købes. Men det gør det bare endnu mere problematisk, at man så kobler den højeste karakter med dem som får flest likes! 

 4. Ja tænk, hvis en af de studerende faldt over fiverr.com eller lignende tjeneste, der tilbyder tusindvis af reelt ubrugelige likes for 5 dollar. 

  En katastrofe for troværdigheden, hvis historien vitterligt er sådan, og at opgavestillernes indsigt i Social Media er ikke-eksisterende. 

 5. Håber ikke du kommer ud for flere tåkrummerier Munter Marie-Louise. Så får du bare overbalance:-)

  Mystisk koncept! Må håbe de har fået vejledning nok til at lave nogle engagerende sider.

 6. Vi burde kopiere denne tråd og sende den til CBS. Det er jo simpelt hen så langt ude i hampen som noget kan være. Det er et skud i foden på sig selv. Hvordan kan man nogensinde forsvare at levere uddannelse i social media marketing på det grundlag??

 7. Dear Robert Hamilton

  From the statements made by your students on Facebook. We get the impression that the students assignment was to get as many likes on Facebook pages as possible. Is this correct, and if so could you tell us the purpose of such an assignment? 

  /Mads Gorm 

 8. Nete Kaasen & Elisabeth Kjær Tejlmand Bare så der ikke er nogen misforståelser så vil jeg gerne lige understrege at der er tale om et fag på Århus Universitets Sommeruniversitet så det hjælper ikke så meget at sende en mail til CBS 😉 

 9. Stig Kristensen  Åbenbart endte de med at få 12 på kandidatniveau ved tigge venner om at like “Bring smilet tilbage til Aarhus”. Hvilket gav dem 1142 likes. Jeg krævede helt klart for meget af jer på MMD, da jeg i 2007 bad jeg lave en app der kunne vise vejrudsigten på Facebook:-) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *