Hi, I’m Oren Shafir

9 Comments

  1. Den dukker kun op i dropdown menuen, hvis nogen har delt din post. Muligvis skal der være mere end et led væk som har delt, for ellers fremgår alle informationer jo sådan set af hvem der har delt din post. Kan det forklare det?  

  2. Av ømt punkt der Oren Shafir 🙂 Jeg har brugt hangouts en enkelt gang fordi det skulle jo lige prøves, og jeg har en klar fornemmelse af at det er alderen som trykker, siden at jeg ikke benytter hangouts. 

    Lise Bjerregaard Nielsen, Fabiola Christensen er vistnok mere flittige ud i hangouts. 

  3. Tænken om “at Hangout” i Hangouts trækker mig hellere ikke. Men jeg tænker mere på et aftalt møde, fordi der tit er problemer med forbindelsen gennem Skype synes jeg.

  4. Jeg har deltaget I en del seminarer vis Hanouts, og det fungerer fint

    Hangouts er (selvfølgelig) også afhængig af linjens kvalitet, men jeg synes det fungerer godt og har gode features. Det er nemt at dele skærmbilleder og præsentationer og kvaliteten er ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *