Morten Vium kigger op under skørterne på Line Hornslet Falcke!

Originally shared by Line Hornslet Falcke

Morten Vium har skrevet en LinkedIn-guide til Lederne. Og den er go’! Her klæ’r Morten dig godt på til at opbygge en professionel LinkedIn-profil samtidig med, at du får tips til, hvordan du bruger din profil til netværk og personlig digital branding. Vær’ med på en kigger og bliv inspireret!

PS. Stor TAK til Morten for at kigge mig op under skørterne :o)

https://www.lederne.dk/udvikling-og-karriere/karrierevaerktoejer/ledernes-linkedin-guide

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

7 Comments

  1. Nej, Nej …, slet ikke bekymret, Morten Vium 🙂 Jeg har såmen bare tænkt mig at pege på dine kurser og Ledernes Guide, fordi emnet kommer til at handle om, hvordan du bli’r HC Andersen på LinkedIn.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *