Er meget i tvivl om, hvorvidt man bør have en dansk version af sin blog, hvis man allerede blogger på engelsk. Det kommer selvfølgelig an på målgruppen, men jeg vil mene, at min målgruppe både forstår engelsk ganske glimrende og måske også allerede læser mine engelske indlæg her på G+ (og dermed også ser, når jeg deler indlæg fra den engelsksprogede version af bloggen). På den anden side fornemmer jeg, at man ikke rigtigt bliver taget alvorligt som dansk blogger, hvis man ikke blogger på dansk.

Hvad siger I?

Hi, I’m Jannik Lindquist

6 Comments

  1. Har i lang tid gerne ville køre min på engelsk også, men tiden tillader det ikke rigtigt. Men der er da slet ingen tvivl om, at det er bedst at spille på begge vogne. Og jeg er sikker på, at det er vigtigt du har en dansk, hvis en stor del af din målgruppe er danskere. 

  2. Tak, Henrik Bondtofte Det er selvfølgelig mere arbejde at have to versioner af en blog, men samtidig er det også meget tydeligt – og interessant -, at man ikke bare skriver på forskellige sprog men til forskellige målgrupper

  3. Overvejer i øvrigt kun at markedsføre på indholdet og mit navn. Intet logo og firmanavn gemt af vejen i “Om”-sektionen. Ikke først og fremmest for at spare, men for at bringe indholdet helt i front

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *