Er anbefalingen stadig at åbne en account pr. domæne? Jeg har 1 shop som har 15 landespecifikke domæner.

Tænker umiddelbart at det er nemmest at oprette en account og så have flere profiler / properties? Domænerne kommer til at have tilknyttet en AdWords-konto hver. Hvad er smartest? 

Hi, I’m Kristian Holme Poulsen

16 Comments

  1. Det kan man ikke, men du kan eventuelt bruge den eksisterende webproperty til .dk domænet så du beholder historisk data på den – men det er lidt svært at sige da det kommer meget an på dit nuværende setup.

  2. Det kan man ikke, men du kan eventuelt bruge den eksisterende webproperty til .dk domænet så du beholder historisk data på den – men det er lidt svært at sige da det kommer meget an på dit nuværende setup.

  3. Simon Rasch Ja, det kan du sige. Men i lige så høj grad til at holde styr på, når der f.eks. testes. Desto mindre trafik du har, jo mere følsom er dit setup over for testadfærd. Hvis det viser sig, at datagrundlaget for at du har lavet en stor CTA på forsiden til “Om os”, er baseret på din egen forfængelige adfærd, så har du skudt dig selv i foden. Dvs. med profil 2 kan du let undersøge/forklare, hvorfor det i profil 1 er enormt populært at besøge “om os”.

    En tredje vigtig årsag er, hvis du lige har implementeret en ny måling eller justeret på en og vil teste at den virker og kun har 3 og 1, så kan du i 3 ikke se dine data (fordi du er filtreret fra) og i 1 kan du ikke være helt så sikker på, om det er dine testdata eller påvirkning fra andre kilder.

  4. Simon Rasch Ja, det kan du sige. Men i lige så høj grad til at holde styr på, når der f.eks. testes. Desto mindre trafik du har, jo mere følsom er dit setup over for testadfærd. Hvis det viser sig, at datagrundlaget for at du har lavet en stor CTA på forsiden til “Om os”, er baseret på din egen forfængelige adfærd, så har du skudt dig selv i foden. Dvs. med profil 2 kan du let undersøge/forklare, hvorfor det i profil 1 er enormt populært at besøge “om os”.

    En tredje vigtig årsag er, hvis du lige har implementeret en ny måling eller justeret på en og vil teste at den virker og kun har 3 og 1, så kan du i 3 ikke se dine data (fordi du er filtreret fra) og i 1 kan du ikke være helt så sikker på, om det er dine testdata eller påvirkning fra andre kilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *