Er der nogen, der har gode erfaringer med Webinar-programmer? Jeg kender GoToWebinar fra amerikanske webinarer, men det virker ikke til, at det er så nemt at få oversat, og så ender det med at blive en sær blanding mellem engelsk og dansk i sign-up forms og i e-mails, etc. Funktionaliteterne i det program ser dog gode ud.

Hi, I’m Lise Halskov

30 Comments

  1. Jeg kan godt følge dig og generelt holder jeg mig også til dansk til mit danske publikum, men de emner jeg arbejder er tekniske og hovedsaligt engelske, derfor har det ikke haft min tanke.

  2. Hans Tosti er kong webinar, og jeg tror han sværger til Adobes løsning. Personligt er jeg dybt imponeret af Google Hangout live, og jeg kan ikke se at andre løsninger er nemmere for brugerene at komme igang med. 

  3. Hurra for Google og i særdeleshed Google+. Via det har jeg fundet frem til en virksomhed, der hedder Business-hangouts, og som laver en slags bro til Google’s hangouts OnAir, så det er endnu nemmere at arrangere og invitere. Jeg kan skræddersy det meste på dansk og det er MEGET billigere end de fleste andre softwares, jeg har set. Jeg er spændt på at afprøve det!

  4. Det er et gratis webinar, men det vil også kunne bruges til mere lukkede grupper. Man kan indstille det til at blive optaget og lagt på YouTube og der kan man jo vælge at gøre det privat eller offentligt.

  5. Ok, ja for umiddelbart tænker jeg at alt man har brug for er mailchimp og standard Google hangout on Air. Jeg kan kun se en udfordring i forbindelse med betaling for et webinar. Ellers ville jeg opsætte en tilmeldingsliste i mailchimp, og på selve dage for webinaret vil jeg så sende en mail med link ud til min G+ side, og skrive at vi går on-air kl. xx nul dut. (Hvis man er lidt snedig, så har man undervejs samtidigt fået dem skrevet op til et nyhedsbrev, og fået dem til at cirkle ens G+ side:)

    http://www.socialmediaexaminer.com/google-hangouts-what-marketers-need-to-know-to-get-started/

    Konkret eksempel: Mari Smith and Michael Stelzner – All things Facebook Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *