Hi, I’m Tina Halkjær Jensen

16 Comments

 1. Hvis du er i opsætningsadministrationen, skal der jo ikke være noget med “top 10”.

  Det du referer til, lyder som om, at du kigger på din tilpassede rapports data.. 

  Ellers så forstår jeg ikke spørgsmålet… 

 2. Hvis du er i opsætningsadministrationen, skal der jo ikke være noget med “top 10”.

  Det du referer til, lyder som om, at du kigger på din tilpassede rapports data.. 

  Ellers så forstår jeg ikke spørgsmålet… 

 3. Så lad mig vende spørgsmålet om. Hvis jeg gerne vil have oprettet en rapport der viser al henvisningstrafik til et givent website, hvordan gør jeg så det?

  Jeg har prøvet at opsætte en via customisation, men i den PDF rapport jeg modtager viser den kun de 10 første kilder.

 4. Så lad mig vende spørgsmålet om. Hvis jeg gerne vil have oprettet en rapport der viser al henvisningstrafik til et givent website, hvordan gør jeg så det?

  Jeg har prøvet at opsætte en via customisation, men i den PDF rapport jeg modtager viser den kun de 10 første kilder.

 5. Jamen så det bare at gå ind i Analytics under trafikkilder og henvisningstrafik, herefter vælger du i bunden hvor mange rækker der skal vises, antallet af rækker du vælger vil være det samme antal rækker du ser i den rapport du eksporterer i PDF-format 🙂

 6. Jamen så det bare at gå ind i Analytics under trafikkilder og henvisningstrafik, herefter vælger du i bunden hvor mange rækker der skal vises, antallet af rækker du vælger vil være det samme antal rækker du ser i den rapport du eksporterer i PDF-format 🙂

 7. Hvis der reelt ikke er mere end 10 rækker i Analytics når du tjekker din rapport, så er der det heller ikke i PDF’en du trækker ud. Du kan eksportere rapporten her og nu, og den vil afspejle præcis det samme som du ser i Analytics 🙂

 8. Hvis der reelt ikke er mere end 10 rækker i Analytics når du tjekker din rapport, så er der det heller ikke i PDF’en du trækker ud. Du kan eksportere rapporten her og nu, og den vil afspejle præcis det samme som du ser i Analytics 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *