Hi, I’m xirb

16 Comments

 1. Hej Søren Sprogø Tak for det. Så må det være derfor at der ikke er overensstemmelse med online kunder i magento. Hvis jeg kan se at der er besøgende i magento og der efter går over i google analytics i realtid, vises der 0 besøgende. 

 2. Hej Søren Sprogø Tak for det. Så må det være derfor at der ikke er overensstemmelse med online kunder i magento. Hvis jeg kan se at der er besøgende i magento og der efter går over i google analytics i realtid, vises der 0 besøgende. 

 3.  GA opdateringsfrekvens

  Når vi taler om besøgende til Google Analytics rapporterne (med undtagelse af realtid), så variere opdateringsfrekvensen alt afhængig af hvormange hits der har været sent til Googles server (og ja hits, ikke kun visits!). På baggrund af mængden af trafik bliver ens site så lagt i en særlig “spand”, disse spande har så forskellige kapaciteter og opdateringsfrekvenser. Så I den mindste “spand” vil du kunne opleve at dataen i rapporterne bliver opdateret inden for 5-10 min (nogle gange hurtigere). Og i den største spand oplever vi at det kan tage helt op til 72 timer før alt data er blevet behandlet. 

  En ting der er værd at notere, er at hvis ens site pludselig får en masse trafik (f.eks. noget indhold går viral, presseomtale, osv.) så kan man risikere at blive flyttet fra den “spand” man er i over til en større, hvilket derfor også betyder en længere opdateringsfrekvens. Man kan kun gå op og ikke ned i “spand” størrelse, så er man først havnet i niveauet større, jamen så bliver man der. 

  Realtid

  Der kan forkomme en lille forsinkelse på et par få sekunder fra du besøger siden, til du ser en besøgende i Google Analytics. Ligeledes vare en realtid session 5 min. 

 4.  GA opdateringsfrekvens

  Når vi taler om besøgende til Google Analytics rapporterne (med undtagelse af realtid), så variere opdateringsfrekvensen alt afhængig af hvormange hits der har været sent til Googles server (og ja hits, ikke kun visits!). På baggrund af mængden af trafik bliver ens site så lagt i en særlig “spand”, disse spande har så forskellige kapaciteter og opdateringsfrekvenser. Så I den mindste “spand” vil du kunne opleve at dataen i rapporterne bliver opdateret inden for 5-10 min (nogle gange hurtigere). Og i den største spand oplever vi at det kan tage helt op til 72 timer før alt data er blevet behandlet. 

  En ting der er værd at notere, er at hvis ens site pludselig får en masse trafik (f.eks. noget indhold går viral, presseomtale, osv.) så kan man risikere at blive flyttet fra den “spand” man er i over til en større, hvilket derfor også betyder en længere opdateringsfrekvens. Man kan kun gå op og ikke ned i “spand” størrelse, så er man først havnet i niveauet større, jamen så bliver man der. 

  Realtid

  Der kan forkomme en lille forsinkelse på et par få sekunder fra du besøger siden, til du ser en besøgende i Google Analytics. Ligeledes vare en realtid session 5 min. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *