“Man oplever både det gamle Peru og de mange hellige steder fra inkaerne. Man kan lære de meget enkle og kraftulde teknikker, som de gamle inkamestre brugte, og bruge den viden i sit liv, når man kommer hjem. Man får en vinderstrategi”, siger Cellina Gylling, som er en af de rejsearrangører, der har spirituelle rejser til Peru på rejseprogrammet – og har en inkashaman med på turen som guide og åndelig vejleder”

Rejsemagasinet Escape, nr. 9 p. 12

Hi, I’m Jannik Lindquist

10 Comments

  1. Det er jo en salgstekst for en rejse – og dermed marketing 🙂 Efter min mening en temmelig usædvanlig salgstekst, så derfor postede jeg den her. Men slet den endelig, hvis den ikke hører til her

  2. Begge dele. Mig bekendt uddøde inkaerne for meget længe siden, så alene det, at hun kan lokke med en inkashaman, er..øh..specielt. At det så oven i købet er en shaman, der kan lære ledere at få resultater på bundlinjen, er også vældigt interessant 🙂 Og det gør det bestemt ikke dårligere, at det antydes, at det sker ved at lære kursisterne de rette ofringsteknikker 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *