Tekstforfatter søges!

Jeg er på udkig efter en dygtig tekstforfatter, der kan hjælpe mig med at skrive firmaprofiler på små og mellemstore virksomheder.

Det er artikler, der skrives på baggrund af interviews. Du får også nogle keywords, som skal optræde hyppigt rundt i artiklen. Artiklerne skal skrives efter AIDA-modellen. De er på min. 250 ord – og du får 500 kr. + moms pr. stk.

Hvis du er interesseret, skal du vide, at det ikke er noget, du bliver rig af. 

Til gengæld vil du tjene lidt ekstra penge, samtidig med, at du lærer noget. Du kommer til at spare med mig om artiklerne. De skal være 100 % orden, skal ikke kun kunne rankes i Google, men også være informative og sælge varen.

Jeg leder efter en tekstforfatter, der er ved at etablere sig – eller én studerende, der har lyst til at udøve håndværket, for at blive bedre til det.

Jeg kan endnu ikke sige præcist, hvor meget arbejde, jeg kan love dig – men det ligger i omegnen af 2-8 artikler pr. måned.

Hvis du er god. Hvis du brænder for at gøre dit arbejde ordentligt og kemien passer – kan der sagtens komme andre opgaver end lige de omtalte artikler, men det må vi se hen ad vejen.

Jeg har tit brug for en hjælpende hånd og som freelancer, der sidder meget alene foran tastaturet, kunne jeg også godt bruge en makker og sparringspartner, hvis du er den rette mand eller kvinde. Faktisk har jeg rigtigt godt gang i min bizz og går med tanker om at ekspandere.

Send mig en PM eller en mail, hvis du er interesseret. Motiver din ansøgning. Det er et must, at du henviser til noget, du har skrevet via links eller en vedhæftning.

Ha’ det godt.

 

Torben Slot Dabelsteen

—————————

Journalist / Cand. Mag.

Storyhunter

Bymosen 8 | 3220 Tisvildeleje

www.storyhunter.dk | www.keywordanalyse.dk

info@storyhunter.dk

http://www.storyhunter.dk

Hi, I’m Torben Slot Dabelsteen

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *