Har ikke været opmærksom på, at mine site search resultater i Analytics er case sensitive. Det er jeg så nu og prøver i øvrigt at få det ændret.

Alternativt er det, i hvert fald i mit tilfælde, noget som er værd at huske, da det kan rykke en del ved resultaterne.

Hi, I’m Camilla Wiingaard

2 Comments

  1. Hvis man bøvler meget med dobbeltresultateter pga case sensitive, så kan man lave filtre, der lowercaser alt. MEN – hvis det laves med URL, så er problemet ikke analyticssporingen, men URL´erne, og bør løses her, fremfor at dække over problemet i Analytics 🙂

  2. Hvis man bøvler meget med dobbeltresultateter pga case sensitive, så kan man lave filtre, der lowercaser alt. MEN – hvis det laves med URL, så er problemet ikke analyticssporingen, men URL´erne, og bør løses her, fremfor at dække over problemet i Analytics 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *