Hi, I’m Daniel B. Nielsen

16 Comments

  1. ja da 🙂 men det kommer meget an på dit setup… Så det er svært at svare entydigt på. Da du spørger om man kan tilføje en mappe, antager jeg at du har flere forskellige blogs/sites liggende kun på et hoveddomæne?

    Hvis det er tilfældet, ville jeg lave en profil som samler alle sites, og så lave individuelle profiler for hver enkelt mappe. Derved kan du give adgang til den enkelte bruger, ved kun at give adgang til deres egen profil.

  2. ja da 🙂 men det kommer meget an på dit setup… Så det er svært at svare entydigt på. Da du spørger om man kan tilføje en mappe, antager jeg at du har flere forskellige blogs/sites liggende kun på et hoveddomæne?

    Hvis det er tilfældet, ville jeg lave en profil som samler alle sites, og så lave individuelle profiler for hver enkelt mappe. Derved kan du give adgang til den enkelte bruger, ved kun at give adgang til deres egen profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *