Har forgæves forsøgt at koble AdWords sammen med Analytics på en klients konto. men der vises ingen data under nogen af AdWords menupunkterne.

Dog undtaget menupunktet “Budjusteringer”. Her oplistes fuldstændig korrekt alle de 6.491 AdWords klik, der har været de sidste 30 dage.

Jeg kan ikke greje, hvad det kan være. Det virker jo ellers nemt at håndtere “AdWords-linking” i Analytics administrationen, og jeg har selvfølgeligt administrator-adgang til båd AdWords og Analytics med den konto, jeg er logget ind med.

Har prøvet at unlinke, linke igen og vente 24 timer, men lige meget hjælper det.

Har tjekket om der skulle være et eller andet filter sat op, men det ser det heller ikke ud til.

Er der nogen, som har oplevet noget lignende?

Hi, I’m Karsten Andersen

14 Comments

  1. Hvis det er metrics som bouncerate m.m. fra analytics du gerne vil se inde i Adwords, så går der vist 2-3 dage før de kommer til syne i nogle tilfælde.

    Har du i øvrigt husket at lave koblingen under “Min konto –> linkede konti” i Adwords også?

  2. Hvis det er metrics som bouncerate m.m. fra analytics du gerne vil se inde i Adwords, så går der vist 2-3 dage før de kommer til syne i nogle tilfælde.

    Har du i øvrigt husket at lave koblingen under “Min konto –> linkede konti” i Adwords også?

  3. Thomas Frost Lars Skjoldby Kim Sand Sørensen Allan Andersen Tusind tak for hjælpen til jer alle. Tiøren faldt med Allans kommentar om redirect. Cms er blevet lavet om for nogle måneder siden – uden at landingpages for annoncerne var justeret. Der var af en eller anden grund bare lavet noget redirect fra de  gamle AdWords landingssider hen til de nye. Og det gav selvfølgeligt problemer! 🙂

  4. Thomas Frost Lars Skjoldby Kim Sand Sørensen Allan Andersen Tusind tak for hjælpen til jer alle. Tiøren faldt med Allans kommentar om redirect. Cms er blevet lavet om for nogle måneder siden – uden at landingpages for annoncerne var justeret. Der var af en eller anden grund bare lavet noget redirect fra de  gamle AdWords landingssider hen til de nye. Og det gav selvfølgeligt problemer! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *