Jeg har en side, hvor der er indframet en 3. part side, hvor man kan bestille sommerhuse. Jeg vil som minimum gerne kunne spore hændelsen “bestilling af sommerhus” på 3. part domænet.

Er det overhovedet muligt?

Her er min side:

http://www.ferienhaus-roemoe.dk/ferienhaeuser-roemoe.aspx

Og her er det, som jeg har lagt ind på siden med iframe:

http://p4071.atraveo.com/index.php?regionid=130&landiso=DK&art=search&pid=4071&lg=de&layoutname=Default

Hi, I’m Karsten Andersen

4 Comments

  1. René Frederiksen Søren Sprogø Gad vide hvilket spor, jeg skal følge for at få det til at virke. 3. part virksomheden virker er ikke helt varme på ideen. De er bange for deres sikkerhed, men jeg tror ikke, at de ved så meget om det.

  2. René Frederiksen Søren Sprogø Gad vide hvilket spor, jeg skal følge for at få det til at virke. 3. part virksomheden virker er ikke helt varme på ideen. De er bange for deres sikkerhed, men jeg tror ikke, at de ved så meget om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *