Hi, I’m Mads Gorm Larsen

15 Comments

  1. Mads Gorm Larsen Hvad er dine erfaringer med Campaign Monitor og hvordan de vises på smartphones? Jeg bruger CM, og synes de virker udmærket, men måske kan jeg blive klogere på området (faktisk helt sikkert 🙂

  2. Jeg har ingen erfaring med Campaign monitor. Jeg ser at rigtig mange nyhedsbreve ikke fungerer på mobil, og har lige prøvet at lave et par test afsendinger med de templates som mailchimp har. Men det fungerer ikke på min iPhone, jeg har også hørt at der ofte er problemer med gmail. 

    PS Kan det virkelig passe at der ikke en ren nyhedsbrevs gruppe på G+ endnu? 

  3. Jan Lundquist hævder at det ikke findes, sådan mere eller mindre. Måske kan Christina Klitsgaard hjælpe? Nu har jeg tilmeldt mig kondomatens nyhedsbrev, for at se hvordan Morten Vadskær gør. Det er så samtidigt en udemærket måde at styrke mit ry som alfa-han i it-afdelingen:)

  4. Jep, jeg har aldrig set et velfungerende nyhedsbrev i gmail tilgået via mobilen. Og er tilmeldt 200+ nyhedsbreve fra alverdens udbydere. Alle der mener, at de har knækket den kode PLEASE send en version til lundquisten@gmail.com. Den eneste undtagelse er Schemer, men den er designet til det og er ret trist og især i andre mailklienter…

  5. Jan Lundquist hvis nu vi ser bort fra lige gmail, har du så fundet noget som fungerer? Jeg var noget overrasket over at selv mailchimps helt enkle en kolonne android/iphone template faktisk ikke virker på iPhone i deres mail app. Man kunne jo egentlig sende en mail til alle som ikke har gmail og en mail til alle andre? 

  6. Mads Gorm Larsen, problemet med gmail på mobil er fragmenter ingen af Android… En optimering der skulle fungere i alle Android versioner kræver over 700 versioner. Har jeg hørt. IPhone er jeg først lige begyndt at tese i – mere systematisk. Så her ved jeg lidt mere efter jul. Men da ios ikke er fragmenteret, så er ‘gear så’ at det er langt lettere at optimere til og at langt flere nyhedsbreve klare sig godt der. Din udmelding er ret interessant…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *