Jeg håber, jeg må have lov at stille et spørgsmål i dette forum? Jeg administrerer en hjemmeside, hvor vi har tilknyttet MailChimp til brug for nyhedsbreve (altså med en formular til tilmeldinger). Nu skal vi have en anden hjemmeside, der handler om noget andet, og herfra skal vi også have mulighed for at indsamle tilmeldinger, men selve hjemmesiden handler om noget andet og er henvendt til en anden målgruppe. Kan vi så bruge den samme MailChimp konto (men med en anden tilmeldingsformular og et andet segment)? Eller skal vi oprette en ny MailChimp konto specifikt til den nye hjemmeside?

Hi, I’m Anne Karina Andersen

3 Comments

  1. Det bliver et kort svar – ja det kan sagtens lade sig gøre…. Vi har mange forskellige sider koblet op til en mailchimp konto med unikke lister for hver sider, så ved det af erfaring 🙂

  2. Hej Anne Karina Andersen 🙂 Teknisk kan du godt bruge den samme Mailchimp-konto, men når det nye website handler om noget helt andet, ville jeg nok overveje en ekstra gang, hvordan I sikrer relevansen for modtageren.

    En mulighed er at få brugerne ind på en anden liste (på samme konto), hvor I målretter nyhedsbrevene i forhold til brugerens interesse – en tilmelding fra website A indikerer interesse for A, mens tilmelding fra website B indikerer interesse for B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *