Originally shared by Claus Pedersen

PR og Online Marketingsfolk søges

send gerne dette opslag rundt i dit netværk

I starten af det nye år skal vi have ansat 2 folk mere til Campaya.dk teamet.

Begge stillinger vil være fuld tid og med base på vores kontor i Horsens.

Profil 1 – Online marketing guru:

Du er søgemaskine nørd og har stor interesse for content marketing. Du har tidligere med succes arbejdet med inbound marketing og har masser af ideer til godt indhold og til at få gjort opmærksom på det.

Det er ikke vigtigt om du har 10 års erfaring, det vigtigste er at du har gnisten og gejsten til at få gjort Campaya branded kendt i Danmark, og derefter resten af verden.

Profil 2 – PR haj

Du skriver helt fantastisk godt og er god til at finde på historier og vinkler som kan være interessant for andre at læse om.

Du brænder for at få dine historier ud og er god til at skabe kontakt med medier og pressefolk.

Du har erfaring fra tilsvarende fra lignende stillinger. Om du er uddannet journalist eller tilsvarende kommunikationsuddannelse er ikke afgørende, men vil ikke være et minus.

For begge stillinger

I kommer til at arbejde sammen med hinanden og resten af holdet om at skabe det største brand indenfor ferieboliger i Danmark – og på sigt også deltage i de internationale aktiviteter.

Sammen vil I have ansvar for markedsføringen af det danske site på tværs af de forskellige online platforme. Bl.a. søgemaskiner, e-news og sociale medier. AdWords viden vil være et plus men er ikke et krav.

Vi tilbyder

For begge stillinger gælder det at I kommer til at arbejde sammen med et dedikeret team af dygtige e-handels folk. Vi har kontor i Horsens og i Malaga i Spanien.

Holdet består af 10 nationaliteter og tæller knap 20 mand og står bag både Campaya og Feriebolig-spanien.dk (Spain-holiday.com).

I Danmark sidder vi p.t. 4 fuldtidsansatte, primært udviklere, og 2 praktikanter.

Vi har en fri omgangstone og er fleksible i forhold til arbejdstid og hjemmearbejdsdage.

Send en ansøgning og cv til mig på clausp@campaya.dk eller ring på 20 86 03 89 hvis du vil høre mere.

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *