Christian Brix

Et spørgsmål til specs på Android tablets : Som iPad-bruger er jeg lost nu da jeg skal se på Android-tablet.

Et spørgsmål til specs på Android tablets : Som iPad-bruger er jeg lost nu da jeg skal se på Android-tablet. VI skal have noget i biksen hvor jeg er ansat, der SPILLER – det skal blandt andet bruges i nogle præsentationer, hvor der kan komme både videoklip, animationer og andet sjov. Så det skal bare køre flydende, smooth og smukt uden et eneste hik eller hak! 🙂

Men hvad betyder det så omsat til specs at vi skal kræve??

Vi kan ikke vælge specifik model, men kan sætte minimums specs for OS-version, CPU og RAM m.v. – og hvis du kan hjælpe mig på vej der, så vil jeg være glad! 

 

Hi, I’m xirb

3 Comments

  1. Du synes, at du ville stille et helt seriøst (og i øvrigt interessant), teknisk spørgsmål (som jeg også gerne vil vide svaret på) og så lige smide en tegneseriestribe med?? Hahaha, hvor er det sejt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *