Hallo! Wir erwägen einen Urlaub in Kroatien letzten Augustwoche und der ersten Septemberwoche. Gibt es von Ihnen, die Erfahrung mit dem Wetter in dieser Zeit haben? Sie können auf die Möglichkeit zum Sonnenbaden zählen, laufen in kurzen Hosen und im Meer schwimmen, ohne zu frieren? Vielen Dank im Voraus für die Beratung – und sorry mein schlechtes Deutsch.

Hi, I’m xirb

8 Comments

 1. Hej Christian, I August og september er vejret stort set altid rigtig godt med temparature omkring 30 grader. Så du behøver altså ikke at pakke for mange langbukser i kufferten og du kan roligt regne med at du får rig mulighed for at dase på stranden. 

 2. Ahh, super – ja så ved du da i allerhøjeste grad, hvad du snakker om!

  – Du har vel ikke et lille tip med på vejen til, hvor man bor allerbilligst 3-4 små familier ved siden af hinanden eller samlet, gerne lige ved vandet? Man får det vel ikke billigere end bungalow-telte og mobilehomes, vel?

 3. Christian Brix har du tjekket vores side om kroatien? http://www.feriekroatien.dk 

  Når i er 3-4 familier er det sikkert billigst hvis i finder jer nogle lejligheder i det samme hus, eller et større hus. Mobilhomes er relativt dyre, men de har selvfølgelig altid en super beliggenhed. Telt og Bungalows kan efterhånden lejes på flere og flere campingplads, de priser jeg vil har set vil jeg ikke umiddelbart betegne dem som super billige.

  Har i bestemt hvor i skal hen? kommer i med bil eller flyver i herned?

  Mvh

  Morten

 4. Morten Smalby , tak for inputs! Jeg prøver lige at søge på jeres side også. 🙂 Der var et perfekt af slagsen allerede, men så skal man lige køre 2-3 timer ekstra ned omkring Split – og efter 21 timer i bil er det bestemt ikke velkomment – lige umiddelbart. 🙂 Men søger lidt videre!

  Vi kører selv i bil derned. Mulighed 1-2 familier overvejer fly.

 5. Christian Brix det gør du bare 🙂

  Lille side info: Sidste år var der billige biletter (1200 kr retur) fra Billund til Zadar i slutningen af august. Vi bookede dem i Juli. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *