Hi, I’m John G. Pedersen

8 Comments

  1. Nej, så snart koden på siden bliver kørt, tæller det som et besøg. Dvs. en mobil på Edge netværk, kan måske være længe om at indlæse siden – så her kan der være lidt forsinkelse på, hvornår koden afvikles, men ellers sker det næsten med det samme.

  2. Nej, så snart koden på siden bliver kørt, tæller det som et besøg. Dvs. en mobil på Edge netværk, kan måske være længe om at indlæse siden – så her kan der være lidt forsinkelse på, hvornår koden afvikles, men ellers sker det næsten med det samme.

  3. John G. Pedersen Hvis man overholder best practice for GA og kodning af website, så registreres et besøg med det samme. Men har man kodet sit site uheldigt, så det loader langsomt, bare loader GA-koden langsomt eller f.eks. kodet sit site/sin tracking, så GA afvikles synkront (dvs. først afvikles, når resten af sidens elementer er indlæst), så kan det resultere i, at folk der hurtigt går ind og ud, ikke spores.

  4. John G. Pedersen Hvis man overholder best practice for GA og kodning af website, så registreres et besøg med det samme. Men har man kodet sit site uheldigt, så det loader langsomt, bare loader GA-koden langsomt eller f.eks. kodet sit site/sin tracking, så GA afvikles synkront (dvs. først afvikles, når resten af sidens elementer er indlæst), så kan det resultere i, at folk der hurtigt går ind og ud, ikke spores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *