Hi, I’m Søren Riisager

3 Comments

  1. Jeg har skrevet en laaang blog post om præcist det emne Søren Riisager. Forklaringen er efter min opfattelse at det er bots der liker siderne, og årsagen til at de også rammer post der er sponsoret gennem facebook er simpelthen fejl i macroer/scripts fra folk der bruger “like-exchange”. Den måde man kan kan forsøge at dække sig ind er ved at lave segmentering, som er så snæver som muligt. Des flere parametre du kræver skal være opfyldt førend din annonce bliver vist, des færre bots kommer til at se din annonce. 

    http://madsgormlarsen.dk/2013/02/05/facebook-likes/

  2. Rigtige observationer – forkert konklusion.

    Studiet antager, at Facebook handler om at få flest likes på sin side. Nej, vel? Det handler om engagement og ikke om min-er-større-end-din målinger. Hvis flere forstod det, var der intet marked for black hat social media. 

    Det forbistrede ved det er, at mange likes avler flere likes og derfor bruger flere tricket med at købe likes til nystartede sites eller webshops. Der går positiv feedback i den med andre ord. 

    Har uddybet i et blogindlæg:

    http://www.contentmarketing.dk/black-hat-social-media/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *