Vel overstået arrangement i går i Århus med 4 stærke foredragsholdere. Mads Gorm Larsen har allerede delt det herinde, det var i går, relevansen er måske umiddelbart til at overse, MEN…. Jeg bliver simpelthen bare nødt til at sige offentligt (selvom alle også bliver rated på SpeakerScore), at Ole Bach Andersen er den første blandt ligemænd når det gælder formidling.

Som en i al beskedenhed ikke helt uerfaren underviser og oplægsholder var jeg dybt imponeret. 

Oles indlæg var hvad en sportskommentator ville kalde en sprudlende kraftpræstation. Oplysende, hektisk, veldisponeret og med en befriende selvironi, som fik hele salen til at bryde ud i latter adskillige gange.

Der kommer i øvrigt flere støttearrangementer fra Team Rynkeby Østjylland. Jeg er sikker på at Ole nok skal opslå dem overalt.

Meld jer til! Det er billigt, det støtter et godt formål og fagligheden er i top – hos alle oplægsholdere.

Og Ole, jeg inviterer mig selv forbi til en kop kaffe en dag. Jeg har kunder som efterspørger salgs-orienterede kurser/foredrag om LinkedIn og nu er der ingen tvivl om hvem jeg vil anbefale.

Det blev langt, beklager, men jeg ER altså også meget begejstret!! 😀

http://newsperience.dk/linkedin-aften/

Hi, I’m David Lorentzen

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *